Cafe de Willemsbrug te koop - Maaskade 95, Rotterdam

Omschrijving

Gelegen op het Noordereiland ligt deze gezellige stam kroeg Cafe Willemsbrug. Dankzij zijn ligging aan de Maaskade met het terras vrijwel aan de Maas heb je een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. TiHM Horecamakelaardij mag u deze zaak te koop aanbieden voor de genoemde all-in prijs (incl. inventaris, goodwill én voorraad).

Het cafe heeft veel vaste klanten, maar ook toeristen weten het Noordereiland steeds beter te vinden. Ondanks de centrale ligging in de stad, is het parkeren nog altijd gratis op het Noordereiland wat een groot voordeel is.

Het cafe, de keuken en de toiletten zijn gelegen op de begane grond en tellen bij elkaar zo'n 52m². Op de verdieping is een even grote ruimte die in het verleden werd gebruikt als woning. Vandaag de dag fungeert de verdieping als opslagruimte. Mocht de koper de ruimte weer als woning gaan gebruiken is dat wellicht een mogelijkheid.

Totaal aantal vierkante meter ± 104 m² waarvan:
Verkoopruimte ± 41 m²
Keuken ± 6 m²
Toilet en hal ± 5 m²
Woning/opslagruimte ± 52 m² (1ste verdieping)

De ondernemer, die deze zaak al runt sinds 2005, heeft aangegeven het graag rustiger aan te gaan doen en mogelijk met pensioen te gaan. Om die reden komt deze zaak nu in de verkoop. Bent u al enige tijd op zoek naar een leuk cafe op een leuke locatie in Rotterdam? Dan is dit wellicht een leuke zaak voor u.

Er is momenteel een contract met Heineken en een speelautomatenexploitant, maar voor beide geldt dat dit contract per direct op te zeggen is. Daarnaast is er ook geen personeel dat overgenomen hoeft te worden, u neemt de zaak dus vrij van verplichtingen over.

Kenmerk: Tio.17019
Wilt u dit cafe kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 104m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond