Bezorgzaak ter overname in Hoogvliet - Koddeweg 12, Hoogvliet Rotterdam

Omschrijving

Gelegen aan de Koddeweg 12 op industrieterrein Gadering in Hoogvliet mag TiHM Horecamakelaardij u deze ruimte ter overname aanbieden. Het pand waarin de ruimte is gevestigd, is reeds 3 jaar oud en verkeert in perfecte staat. Op de begane grond bevindt zich de productie keuken, spoelkeuken en toiletruimten. De 1ste verdieping is momenteel ingericht als kantoor en opslagruimte. Indien gewenst kan deze ruimte uiteraard ook naar eigen inzicht ingericht worden.
De inventaris bestaat uit een volledig ingerichte keuken met o.a. een afzuigkap, dubbele PITCO 2 mands friteuse, Meiko vaatwasmachine, Jura koffiemachie, diverse (koel)werkbanken, vitrine, koelkasten, diepvriezers, Berkel snijmachine, milkshake machine, etc.

Totaal aantal vierkant meter: ± 92 m², waarvan:
Keuken ± 38 m²
Opslagruimte ± 18 m²
Kantoor ± 30 m²
Toiletten ± 6 m²
Bij het gehuurde behoren tevens 5 eigen parkeerplaatsen direct naast het pand gelegen.

In de huidige situatie mag er enkel vanuit deze locatie bezorgd worden (vergunningsvrij), echter heeft de gemeente aangegeven dat er in het nieuwe horeca gebiedsplan ontwikkeling mogelijk is en er mogelijkheden bestaan om een horeca bestemming te krijgen voor deze locatie. Hiermee zou er bijvoorbeeld naast enkel eten bezorgen ook op locatie gegeten kunnen worden en eten worden afgehaald.

De huidige ondernemers hebben in deze ruimte een bezorgconcept geopend vlakbij hun hoofdvestiging in Hoogvliet. Vanwege de logistieke rompslomp tussen hun hoofdlocatie en deze bezorgzaak, hebben de ondernemers er voor gekozen de inventaris en de huurovereenkomst van dit bezorgfiliaal ter overname aan te bieden (de naam van de zaak wordt niet mee verkocht!).
Er rusten geen verplichtingen op de overname, u bent dus geheel vrij met derden afspraken te maken.

Kenmerk: Tio.17019
Wilt u deze ruimte overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 91m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond