Bezorgzaak te koop op Rotterdam Zuid

Omschrijving

Gelegen op Rotterdam zuid ligt deze goed lopende afhaal- en bezorg burgerzaak. Deze instapklare horecazaak wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Het pand is gelegen in de plint van een flatgebouw met op de begane grond een zit/afhaalgedeelte van ± 20 m² en een ruime keuken met opslagruimte van ± 80 m². Onder het gehele vloeroppervlakte van de begane grond is een kelder met ruime sta hoogte die uitermate geschikt is voor een kantoor en/of opslagruimte.

De totaal oppervlakte van de zaak is ± 100 m² (excl. kelder)
Verkoopruimte ± 20 m²
Keuken en opslag ± 80 m²

Kelder/opslag ± 100m²

De horecazaak ligt niet op een AAA locatie waardoor de huur erg aantrekkelijk is. Gezien het gros van de verkoop plaatsvindt door het bezorgen van het eten, maakt dit een ideale combinatie. Het concept is tevens zo ontwikkeld dat het keukenpersoneel slechts beperkte horecakennis nodig heeft om het eten te kunnen bereiden.

De ondernemer heeft aangegeven graag een ander concept te willen gaan exploiteren en verwacht dit niet te kunnen doen als deze zaak behouden blijft. Om die reden wil de ondernemer deze zaak verkopen. Bij de overname dient het lopende franchisecontract, 3 personeelsleden met een contract voor een bepaalde tijd en een leaseauto (voor bezorgen) overgenomen te worden.

Gas/elektra ± € 1.000,- excl btw per maand
Water ± € 25, - excl btw per maand

Wilt u deze burger bezorg- afhaalzaak kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 925,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 100m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina