Begrip in Rotterdam kip grill-speciaalzaak te koop - 1e Middellandstraat 68, Rotterdam

Omschrijving

TiHM Horecamakelaardij heeft de opdracht gekregen om een begrip in de Rotterdamse Horeca te verkopen. Deze kip grill-speciaalzaak draait erg goed en er staat een vast en ervaren team die de zaak zelf runt. Het concept is een eenvoudige eetzaak, waar op locatie gegeten kan worden, maar ook eten afgehaald kan worden.

Ondanks dat de zaak al jaren goed draait zit er nog veel potentie in door bijvoorbeeld in de ruimte naast het restaurant (die eveneens bij het gehuurde hoort) een afhaal/bezorgservice te realiseren.

Het hoekpand is opgedeeld in meerdere ruimten, bestaande uit een sfeervolle verkoopruimte, een separate potentiële verkoopruimte en diverse ruimten die gebruik worden voor opslag.

Indicatie afmeting van de zaak:
Verkoopruimte totaal: ± 65 m²
Opslagruimte totaal: ± 100 m²
Toiletruimten: ± 4 m2
Technische ruimte: ± 5 m2 +
Totaal ± 174 m²

De huidige ondernemers hebben de zaak volledig gereorganiseerd en zijn nu voornemens de onderneming aan iemand over te dragen die de huidige exploitatie wenst voort te zetten of de onderneming nog verder wenst uit te breiden (er zit nog voldoende potentie in de zaak om dit te doen).

Wilt u deze horecazaak kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 3.000,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 174m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond