Begrip in Rotterdam kip grill-speciaalzaak te koop

Omschrijving

TiHM Horecamakelaardij heeft de opdracht gekregen om een begrip in de Rotterdamse Horeca te verkopen. Deze goed lopende kip grill-speciaalzaak wordt discreet te koop aangeboden, het opgegeven adres is daarom een fictief adres. Het concept is een eenvoudige eetzaak, waar op locatie gegeten kan worden, maar ook eten afgehaald kan worden.

Voor meer informatie over deze zaak willen we u vragen contact op te nemen met de begeleidende makelaar. Met de geïnteresseerde partijen zullen de nodige gegevens gedeeld worden waaronder een 360 graden virtuele tour waardoor het pand voor de daadwerkelijke bezichtiging al bekeken kan worden.

Het hoekpand is opgedeeld in meerdere ruimten, bestaande uit een sfeervolle verkoopruimte, een separate potentiele verkoopruimte en diverse ruimten die gebruik worden voor opslag. De potentie ligt voornamelijk in de afhaal en bezorgmogelijkheden die momenteel slechts beperkt worden gebruikt.

Indicatie afmeting van de zaak:
Verkoopruimte totaal: ± 65 m²
Opslagruimte totaal: ± 100 m²
Toiletruimten: ± 4 m2
Technische ruimte: ± 5 m2 +
Totaal ± 174 m²

De huidige ondernemers hebben de zaak volledig gereorganiseerd en zijn nu voornemens de onderneming aan iemand over te dragen die de huidige exploitatie wenst voort te zetten of de onderneming nog verder wenst uit te breiden (er zit nog voldoende potentie in de zaak om dit te doen).

De huidige ondernemers hebben de zaak zelf en administratief volledig op de rit gezet, dit is uiteraard voor de geïnteresseerde partijen ook inzichtelijk. Vanwege de beperkte affiniteit van de ondernemers met de horeca (zij zijn via via destijds in dit horeca avontuur gestapt) hebben zij nu besloten het stokje door te geven.

Wilt u deze horecazaak kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
€ 175.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 3.000,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 174m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina